Beer & foodpairing

Bier bij gerechten, kan je op 2 manieren gebruiken:

  • als ingrediënt
  • als extra smaakmaker

​Bier als begeleider van gerechten:
Zuur, zoet, zout, bitter, zacht, droog, kruidig, fruitig: elk gerecht en elk bier heeft zijn eigen, specifieke smaakaccenten.
Je kan deze naar je eigen smaak inzetten om gerecht & bier:

  • met elkaar te laten contrasteren
  • met elkaar te laten complementeren (versterken of aanvullen)
  • in harmonie te brengen

Hierbij een aantal mogelijke suggesties met onze bieren.

Heb je eigen recepten?
Recepten en foto’s zijn altijd welkom op: kris@biervanhogegoesting.be

Coccinelle Tripel - Bier van hoge goesting

Recepten met Coccinelle Tripel

Ribs & Beer

Ingrediënten: gemarineerde ribben  Bereiding:De ribben kort bakken op de BBQ,

Apero – Tapas

Ingrediënten: gedroogde ham manchego kaas paprika-dip hummus Olijven, zongedroogde tomaten,

Afbeelding Grasshopper - Bier van hoge goesting

Recepten met Grasshopper

Afbeelding Haspengouwse Tripel - Bier van hoge goesting

Recepten met Haspengouse Tripel