Linguini & venusschelpen

Ingrediënten:

  • 2 uien 

  • 150 gram Bloem 

  • 200 milliliter Grasshopper

  • 1 ei 

  • 1 snuifje zout 

  • 1 Snuifje zwarte peper 

  • Naar smaakt een snuifje gerookte paprikapoeder 

Bereiding:

​Klop het ei los in een grote kom, voeg de Grasshopper toe en klop alles tot een luchtig mengsel.
Meng vervolgens beetje bij beetje de gezeefde bloem door het ei-bier beslag.
Roer alles goed tot je een mooi glad beslag hebt. Breng op smaak met de kruiden.
Schil de uien en snij in ringen van een halve centimeter, haal door het beslag en bak af in frituurolie.

Smakelijk!

Belgian craft beer company

Singelbeekstraat 7, 3500 Hasselt

+32 (O) 486 48 55 89

kris@biervanhogegoesting.be

Untappdzwart.png

All rights reserved ©2018 | Bier van Hoge Goesting proudly created by Lennow Productions