Haspengouwse appeltaart

Ingrediënten:

  • 1 vel bladerdeeg

  • 4-5 jonagold appels

  • Haspengouwse tripel

  • bruine suiker

  • rozijnen

Bereiding:

  • Schil de appels en snij in blokjes, bak ze even aan in een pan, bestrooi met een beetje bruine suiker.
    Blus met een scheutje Haspengouwse tripel.

  • Week de rozijnen in een beetje Haspengouwse tripel.

  • Beleg de taart vorm met het bladerdeeg en prik het in.

  • Vul met de gebakken appeltjes en de geweekte rozijnen.

  • Bak af in de oven en serveer met een bolletje vanille ijs en/of een toefje slagroom.

Smakelijk!

Belgian craft beer company

Singelbeekstraat 7, 3500 Hasselt

+32 (O) 486 48 55 89

kris@biervanhogegoesting.be

Untappdzwart.png

All rights reserved ©2018 | Bier van Hoge Goesting proudly created by Lennow Productions